Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem

Rønnebærvej 15
2840 Holte
Tlf: 4611 5083 / 7268 5083
Hjemmeside
Åbent: Mand. - fred. kl. 9.00- 15.00
Entré: Fri entré

Rønnebærhus er beliggende på et lille højdedrag, og bygningen har i øverste etage 2 dejlige altaner med en skøn udsigt ud over Vejlesøområdet og Pils Skov. Haveanlægget indeholder et stisystem, petanquebane og en træningshave, der også har bede, buske og træer. Alle pensionister og efterlønsmodtagere i Rudersdal Kommune er meget velkomne i Rønnebærhus. som tilyder en bred vifte af aktiviteter inden for gymnastik og bevægelse, kreative aktiviteter, studiekredse/-grupper, Fredagsarrangementer med spændende programmer, Senioruniversitet og et dejligt cafeterie, som mandage - torsdage byder på morgenmad kl. 9.30 - 10.30, frokost kl. 11.30 - 13.00 og kaffe/kkage kl. 11.30 - 13.30. Fredage serveres buffet i forlængelse af Fredagsarrangementet - kun mod forudbestilling. Caféen har fredage også åbent for salg af frokost kl. 12.00 - 13.00Viser 6 events fra/efter 23. mar. 2017

23 Mar Billedkunst

Eksperimenterende Akvarel

Man. d. 30. januar til fre. d. 24. marts 2017, kl. 09-15 hverdage.
Pris: (Fri entré)
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem,
Rønnebærvej 15, Holte
Helle Beisheim udstiller Eksperimenterende Akvarel, i februar og marts måned Helle Beisheim har malet akvarel siden 2010 og er særligt fascineret af eksperimenterende akvarel og de muligheder det giver for at lege med lys, form og farver. Hun bruger utraditionelle virkemidler så som monotypi (en grafisk fladtryksteknik), strukturpasta, salt, maskeringsvæske og tørpigment, som hun hælder, sprøjter, stænker og trykker akvarelfarve på papiret. Hendes billeder er ikke en akkurat gengivelse af virkeligheden, men et forsøg på, at skabe en personlig fortolkning af den. Selv siger hun:

"Jeg ønsker, at mine billeder skal være åbne og overraskende med plads til beskuerens egne oplevelser. Det er mit mål at fange lyset og letheden med de klare vibrerende farver, så papiret, vandet og farverne indgår et uforudsigeligt og spændende samspil. Jeg maler også lag på lag og benytter forskellige trykteknikker til at skabe effekt og udtryk."

Helle Beisheim er medlem af kunstforeningen Nordiska Akvarellsälskapet og af kunstforeningen Møn Amatørkunstnere
Vis kort
24 Mar Andet

Brugerrådsvlag

Fre. d. 24. marts 2017, kl. 10.
Pris: (Gratis adgang)
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem,
Rønnebærvej 15, Holte
Brugerrådet repræsenterer brugernes interesser i aktivitetscentret og er i åben dialog med aktivitetscentrets leder og medarbejdere om udvikling og tilrettelæggelse af centrets aktiviteter Har du lyst til at skabe de bedst mulige forhold for brugerne i Rønnebærhus så meld dig som, kandidat. Mød i alle tilfælde op på valgdagen og giv din mening til kende.

Senest en uge før valgets afholdelse skal kandidaterne være påført kandidatlisten, der sammen med dagsorden fides op Brugerrådets opslagstavle.

Der er gratis morgenkaffe og lagkage efter frokosten, som koster 60 kr. og skal købes forud eller forudbestilles fra den 13. marts
Vis kort
27 Mar Billedkunst

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem

Man. d. 27. marts til fre. d. 26. maj 2017, kl. 9-15 på hverdage.
Pris: (Fri entré)
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem,
Rønnebærvej 15, Holte
Udstilling af kunstmaler Ane Grete Aagaards værker. Ane Grete har arbejdet på Royal Copenhagen, haft et kortere ophold på Kunstakademiet. Hendes udtryksmåder er primært et ønske om at fastholde lys, stemninger og bevægelse
Vis kort
31 Mar Andet

Journalist i Kongernes Nordsjælland

Fre. d. 31. marts 2017, kl. 10.
Pris: (Entré: 50 kr)
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem,
Rønnebærvej 15, Holte
Efter 44 år som kulturjournalist ved Frederiksborg Amts Avis og en bog med fotografier af to af avisens pressefotografer gennem 34 år kommer KNUD CORNELIUS på besøg for at fortælle om at være journalist i Nordsjælland - om møder med kendte personligheder og om hverdgen med at opleve og fortælle videre til læserne.

Der bliver sikkert også tid til at se nogle af Anne Sofie og Jørgen Rubæks mange avisbilleder fra årene 1959 - 1993.

Kl. 12 frokostanretning 60 kr. Købes/bestilles forud.
Vis kort
21 Apr Andet

Husmøde og Bankospil

Fre. d. 21. april 2017, kl. 10.
Pris: (Entré: 50 kr)
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem,
Rønnebærvej 15, Holte
Orientering fra Brugerråd. Der kan stilles spørgsmål og forslag til rådet. Morgenkaffe og 2 bankoplader på indgangsbillet. Kl. 12 frokostanretning 60 kr. Købes/bestilles forud
Vis kort
28 Apr Andet

Orientering om valg til Rudersdal Seniorråd

Fre. d. 28. april 2017, kl. 10.
Pris: (Gratis adgang)
Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem,
Rønnebærvej 15, Holte
Næste valg til Seniorrådet afholdes 21. november. Valget i 2013 blev desværre et fredsvalg. Der var kun 7 kandidater (vedtægterne siger 9). 5 af de 7 var medlemmer af det eksisterende råd For at øge interessen for Seniorrådets virke og forhåbentlig få et tilstrækkeligt antal kandidater til at stille op til valget afholdes et informationsmøde. Her vil Henning Andersen, der var medlem af Ældrerådet (i 2009 ændret til Seniorrådet) fra 1992 til 2009 give en orientering om Ældrerådets meget spændende virke i de 17 år. Seniorrådets nuværende formand Aase-Marie Christiansen vil orientere om rådets virke i dag. Der bliver mulighed for at stille Spørgsmål.

Forhåbentlig vil informationsmødet medføre, at et tilstrækkeligt antal medborgere, som er fyldt 60 år, får lyst til at melde sig som kandidater til valget 21. november.

Fra 18. april udleveres (kan bestilles)i Rønnebærhus, tlf. 46 11 50 80, gratis adgangsbilletter til mødet, hvor vi starter med morgenkaffe med rundstykker.

Efter mødet kl. ca. 12 bydes på en frokostanretning til 60 kr. Den skal købes forud (forudbestilles).
Vis kort
Download denne liste som pdf